iDate in het Vondelpark

Een vriendin van me heeft vandaag een date in het Vondelpark van Amsterdam. Ik lees al sinds m’n 10de Nederlandse romannetjes waarin het Vondelpark telkens prachtig wordt beschreven. Ik ben er nog nooit geweest maar droom er al jaren van. Ik stel het uit, tot een speciale gelegenheid. Ik was dus onder de indruk toen ze mij dit nieuwtje vertelde, mijn reactie was dan ook: ‘’wat leuk! Waar heb je die man leren kennen?’’ Toen was het even stil. Ze aarzelt: ‘’ja, via een iDate’’.

Mijn vriendin had een date in het Vondelpark van Amsterdam door simpelweg wat te scrollen in de superefficiënte databank van de website iDate.com. Voor de mensen die nog niet vertrouwd zijn met deze termen, het gaat hier over, jawel, Internetdaten. Vanaf nu geen tijd meer te verspillen op café, niet meer wachten tot die ene man eindelijk op je afstapt, en dan toch oninteressant blijkt te zijn. Deze revolutie schakelt teleurstellingen uit! Via deze moderne uitvinding vind je in een mum van tijd de man die dezelfde boeken leest, dezelfde muziek beluistert, dezelfde geloofsovertuigingen deelt, naar dezelfde reisbestemming verlangt en dezelfde lievelingskleur mooi vindt. Zo lang het maar matcht. De regels zijn duidelijk, zorg voor een Clean Profiel, dat wil zeggen dat je de juiste foto’s moet posten. Foto’s met heel veel verschillende vrienden, met hippe drankjes en de juiste out-fit. Laat merken dat je het echt heel druk hebt. Druk druk. Drukke mensen zijn interessant. Maar nog belangrijker, zorg ervoor dat je altijd lacht op de geposte foto’s. Lachende mensen zijn interessant. Laat zien dat je een vrolijk vogeltje bent. Je hebt het allemaal op een rijtje. Geen ingewikkeld gedoe. Daar wacht niemand op. Geef wat informatie vrij, vertel iets over je visie op het leven, iets filosofisch, dat komt intelligent over. Maar maak het niet te moeilijk. En vooral, geef niet te veel info. Mysterieuze mensen zijn interessant.

Jullie zijn nu vast heel erg benieuwd naar mijn profiel, ik verwijs jullie dan ook graag door naar http://www.Idate.com. Voor diegenen die wat sceptisch staan tegenover Internetdaten, ik zal jullie eens wat vertellen. Ik heb aanstaande zondag een date!

Jawel, ook in het Vondelpark van Amsterdam. Via I-dating komen je dromen waar. We mailen al een tijdje met elkaar. Hij is echt heel lief en interessant, ik noem hem wel eens voor de grap “match’’ in plaats van ‘’schat’’. Er is een echte klik. We hebben dan ook afgesproken om met onze laptop af te spreken in het Vondelpark. Dat vonden we veiliger. Allebei verstopt achter een verschillende boom rustig verder chatten. Zo kunnen we verder praten over onze favoriete bezigheden. Niet echt lachen, maar hahaha typen, niet echt knuffelen maar **HUG** typen, niet echt verbaasd zijn maar !!! typen en niet echt kussen maar XXX typen.

Allebei veilig achter een scherm. Ver weg van een geur, een smaak, een uitstraling, een knipoog, een kloppend hart en een trillende hand. Technologie is de nieuwe chemie!

En dan lig ik ’s nachts alleen in bed. Ik schakel de webcam aan, en hij fluistert dat hij m´n lingeriesetje zo onweerstaanbaar vindt en ik geef hem een virtuele maar toch zwoele kus. Hij heeft me beloofd om elkaar binnenkort toch eens in het echt te ontmoeten. Maar we gaan eerst nog wat scrollen door elkaars profiel, om zeker te zijn. Stel je voor dat we toch niet helemaal matchen. We hebben het allebei zo druk, dat we echt geen tijd voor teleurstellingen hebben.

Een gedachte over “iDate in het Vondelpark

  1. Julie, I like !!!
    Veel succes met je date in het Vondelpark en vergeet vooral niet te zeggen ‘miss U so much’, ‘wanna hold U in my arms’ en ‘love U 4-ever’

    xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s